ŠD pod vedením vychovatelky Ivany Lehovcové i letos navštěvuje Dům seniorů v Roháčově ulici v rámci celoročního projektu Mezigeneračního setkávání.
10. ledna a 6. února se děti čile zapojily do vědomostní soutěže „Riskuj“, soutěže, která je oblíbená jak mezi dětmi, tak mezi seniory. Cílem je získat za správné odpovědi co nejvíce bodů a vyhrát sladkou odměnu. Tím, že jsou skupinky smíchány, snaží se všichni, mladí i staří.
30. ledna proběhla netradiční zábava pod názvem „Párty v bílém“. Sál se zaplnil bílými postavami, velkými i malými, sedícími, tančícími, soutěžícími i smějícími se. Párty velel obrovský sněhulák v podání Ondřeje Syrového, který zval k tanci všechny přítomné. Nechybělo bohaté občerstvení a tombola.
21. února se odehrála další velkolepá show. Masopustního průvodu a veselé zábavy se zúčastnilo nepřeberné množství masek a maškar. Všichni se nesmírně radovali, tančili, zpívali a hodovali. Nechyběla bohatá tombola.
Všechny akce byly skvěle organizované panem Syrovým. Tento projekt je dobrým příkladem a přínosem jak pro děti, tak seniory. Domníváme se, že fotky mluví za vše……